Houby po dešti
Houby po dešti
Prolog: Ach Bože cit už není
Někdo pozhasínal
Lampička zhasla mi
už nemám olej
Byla jsem pošetilá
a nevejdu na svatbu
to je můj konec!
Už jenom prázdno
Mořská pěna
Už znovu se nenarodím
Už z lůžka nikdy nevstanu
Prázdnota v srdci
Prázdné stoly
Mořské plody
kraby a chobotnice nejím
Jen zvuky táhlé
na velké mušle
Ta píseň v hloubce moře
Ta divná prázdná realita