Vlku ( Houby po dešti )
Vlku ( Houby po dešti )
Anotace: Ach Vlku Co uděláš svojí Karkulce ?
Vlku
24. března 2014 v 7:48 | Marie Bernadeta |
Houby po dešti
Zase ti píšu
Zvedá se vítr
Chyť si čepici
To asi podzim přišel
Teď na jaře ?
Tak tento týden
o víkendu
posuň si hodiny
napřed
Já jedu vlakem
Nevím kam jedu
asi jen nazdař bůh
Mám v kapse lístek
mrknu na něj
Čtu název
Konečná stanice ?
Les ?
Žádné město ?
Ach Vlku
Co uděláš svojí Karkulce ?
-------
Říkalas´že nikdy nezapomeneš
To je totéž Na mě nemyslet
je přece zapomenout ne ?
Tak vidíš
Nezapomenu
Chceš sex ?
Já ano !
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 19.7.2014