Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prázdnota v moři ( Houby po dešti )

Prázdnota v moři ( Houby po dešti )

Marie Bernadeta Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Ach Bože cit už není Někdo pozhasínal

Prázdnota v moři


24. března 2014 v 6:05

| Marie Bernadeta |

( Houby po dešti )


Ach Bože cit už není
Někdo pozhasínal
Lampička zhasla mi
už nemám olej

Byla jsem pošetilá
a nevejdu na svatbu
to je můj konec!
Už jenom prázdno

Mořská pěna
Už znovu se nenarodím
Už z lůžka nikdy nevstanu

Prázdnota v srdci
Prázdné stoly
Mořské plody
kraby a chobotnice nejím

Jen zvuky táhlé
na velké mušle
Ta píseň v hloubce moře
Ta divná prázdná realita
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 25.6.2014
Přečteno (105x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti