Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ztracený sen ( Houby po dešti )

Ztracený sen ( Houby po dešti )

Marie Bernadeta Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Tak chutná lásce rozum Ta trpká příchuť ryby

Ztracený sen


24. března 2014 v 6:13
| Marie Bernadeta |
Houby po dešti


Zdál se mi sen
Jenom už nevím jaký
Já jsem ho zapomněla
To smutno ve mně
je tolik prázdné

Zítra mi nezamáváš
Už nikdy nezastavíš
Já zamkla srdce
na tisíc západů

a zahodila klíče
od svých hloupých nápadů
Je konec nekonečné fantazie
Je mrtvo Tečka

Mrtvý bod

Tak chutná lásce rozum
Ta trpká příchuť ryby
v ústech ji převracím
Připomíná mi snad olovo

Ach to mě jistě střelil
myslivec do hlavy
Jsem asi divoká svině
a on mě sprostě ulovil

----- Je konec----
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 27.6.2014
Přečteno (166x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti