Beru do zaječích ( Houby po dešti )
Beru do zaječích ( Houby po dešti )
Anotace: Byl to jen živý sen
Beru do zaječích
24. března 2014 v 7:29 | Marie Bernadeta |
Houby po dešti
Už je to dávná historie
Byl to jen živý sen
Který se jistě nevrátí
Smrt zavře oči tvoje
a ty usneš
a už se nikdy nevzbudíš
-------------
Chytnu tě za ruku
Vyběhnem z domu na pobřeží
Řekneš mi jistě
Tak utíkej
Já tě chytím !
Utíkej zajíčku utíkej
Já jsem Vlk !
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 16.7.2014