Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděje ( Houby po dešti )

Naděje ( Houby po dešti )

Marie Bernadeta Básně » o Lásce

Anotace: V mém snu u moře na pobřeží Tam v písku dělám stopy A ty si v domě bez základů v křesílku svém sedíš Já zatím hledám místo v zátoce abys moh´se mnou nový dům postavit jen pro nás na skále...

Naděje

24. března 2014 v 7:35 | Marie Bernadeta |
Houby po dešti

A já tě chytnu za ruku pevně
Já ti neuteču
Nechci už nikam běžet
Jen kousek odtud řeknu ti
našla jsem pěknou skálu
v zátoce

Nachytáš tam lehce ryby
Budeme mít co jíst
I bez sítí jen tak rukama
Snad nevyklouznou ze tvých dlaní

Já rozdělám oheň
ze suchých větví
našich stromů
jiskřičkou mezi křemeny

Upečem rybu kterou chytíš
a sníme ji spolu
A kdyby přišel Pán Ježíš
pozvem ho ke stolu
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 17.7.2014
Přečteno (128x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 11:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti