Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zas konec, Není o čem ( Houby po dešti )

Zas konec, Není o čem ( Houby po dešti )

Marie Bernadeta Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Zas konec Nemohu ukončit ten druhý díl knížky mojí Hlava se brání však už jen vlání tu píseň prázdnou o máji nezachrání Je konec Zvonec

Není o čem

24. března 2014 v 6:51 | Marie Bernadeta |
Houby po dešti


Ach chybí mi chvění
Tisíckrát vyslovené jméno
člověka který tu není
Tak lomím rukama nad tou změnou

Kdo vlastně chtěl to ?
Žít prázdný život
bez vzrušení
Nebaví mě

Zábava ale skončila
Skončilo drzé snění
Už není o čem snít
Odkvetly máky
všude jen makovice

Jsou plné
nebo prázdné ?
Ještě se zelenají
a tak to nevím

Ten čas ještě nepřišel
Musím čekat
Jednou tě zlomím
A uvidí se !
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 1.7.2014
Přečteno (114x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti