Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nic ( Houby po dešti )

Nic ( Houby po dešti )

Marie Bernadeta Básně » Smutné

Anotace: ...To věčné nic se tu lehce vznáší...

Nic

24. března 2014 v 6:17
| Marie Bernadeta | Houby po dešti

Chtěla bych vědět
co na prázdnu je zvláštní
To věčné nic

se tu lehce vznáší
Já jsem uprostřed
vysátá muška
v pavučině

Jen prázdná schránka
bez vnitřností
Jsem sežrána
vysáta
zastřelena


A prázdno mi je
k smrti
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 28.6.2014
Přečteno (105x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti