Jedu dál (Houby po dešti )
Jedu dál (Houby po dešti )
Anotace: Tak jedu dál Tím vlakem prázdným Jen s Pánem známým co se mu třesou ruce
Jedu dál
24. března 2014 v 7:20
| Marie Bernadeta |
Houby po dešti
Vstala jsem brzy
nemohu spát
V hlavě si převaluji
obrázky krajiny za oknem
Tak jedu dál
Tím vlakem prázdným
Jen s Pánem známým
co se mu třesou ruce
Kdy bude asi zastávka
Je mi tak divně od žaludku
Vlak jako vítr letí
Možná že nadzvukovou rychlostí
Je ticho
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 10.7.2014