Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vlak ( Houby po dešti )

Vlak ( Houby po dešti )

Marie Bernadeta Básně » o Lidech

Anotace: Tak sedím ve vlaku Jak jsi mě párkrát říkal Jezděte vlakem !

Vlak

24. března 2014 v 7:05 | Marie Bernadeta |

Houby po dešti


Tak sedím ve vlaku
Jak jsi mě párkrát říkal
Jezděte vlakem !

A ani nevím kam jedu
Kupte si lístek na vlak !
Řval jsi na mě

Ty hnusný necito
Kams mě to poslal ?
Dal jsi mi lístek

Kam vlastně jedu ?
Tvojí vinou
Křičel jsi vytrvale

Tak nastup nebo ti ujede !
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 4.7.2014
Přečteno (89x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti