Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zima ( Houby po dešti )

Zima ( Houby po dešti )

Marie Bernadeta Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Třesu se zimou Smutná a v lehké košilce

Zima

24. března 2014 v 7:10 | Marie Bernadeta |
Houby po dešti

Zima

Třesu se zimou
Smutná a v lehké košilce
Nejde to vrátit
Hloupá historie
o jedné žákyňce

Koupils mi lístek na vlak
Já nevěděla kam jít
Takś mi ten lístek vrazil do ruky

A říkalś Ztrať se
už konečně
Z tohodle města
Vypadni
Štveš mě !

-- Tak je mi zima u srdce--
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 5.7.2014
Přečteno (106x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: petrička

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti