Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoce v suchu už v září

Někteří lidé mají vánoční dárky pro děti nakoupené už v září. Mnozí z nás možná pozvednou obočí a zakroutí hlavou. Ti, kteří ale nemají rádi vánoční shon a stres a kteří nesnášejí davy protivných lidí v přeplněných nákupních centrech, dobře vědí, co dělají! Takoví si pak mohou užívat předvánoční pohodu a klid, mohou postávat na náměstích s punčem či jiným lahodným teplým nápojem a jen tak obdivovat třeba krásu padajících vloček. Anebo si v rodinném kruhu užívat pečení vánočních perníčků a vůni svíček, které se rozsvěcují na adventních věncích. Bez stresu a pospíchání. No vážně!

Dárky na poslední chvíli

Všechny dárky se ale dají koupit i na poslední chvíli. Máte-li doma tiskárnu a dokážete-li zaplatit za službu on-line platební kartou, pak si můžete ušetřit zpocené čelo i vrásky a na shon a na stres můžete rovnou zapomenout. Na stránkách www.firmanazazitky.cz/let-balonem-2 se dají koupit dárky během pěti minut. Třeba i na Štědrý den ráno. A pak je jen vytisknout a zabalit do hezky vyzdobené obálky. Zejména vánoční dárky pro muže tak rády řeší mnohé zaměstnané a velmi vytížené ženy! Není to ostuda, berme to, milé dámy, jako pud sebezáchovy!

Darovat zážitek se vyplatí

Proč zrovna zážitek? No protože na něho jednoduše vaši blízcí jen tak nezapomenou. Zážitek má před jakoukoliv materiální věcí velikou výhodu – je trvalého charakteru. Vzpomínku člověku nemůže nikdo a nic vzít. Proto bývají společné aktivity, anebo netradiční zážitky tolik oblíbené. Darujte je blízkým či přátelům. Darujete tím vlastně radost i sobě! S firmou na zážitky si navíc můžete být více než jistí, že bude celá aktivita probíhat bez problémů a přesně podle vašich představ! Ať už darujete let balónem, anebo jízdu v moderním superrychlém voze, večeři při svíčkách či wellness pobyt, bude si zážitek obdarovaný stoprocentně užívat…

 

Spodek

Stránka vygenerována za 0 ms
roboti