Vzpomínka ( Houby po dešti )
Vzpomínka ( Houby po dešti )
Anotace: Sen který nedal mi spát... Utíkej zajíčku utíkej Já jsem Vlk !
Vzpomínka
24. března 2014 v 7:25
| Marie Bernadeta |
Houby po dešti
Tím prázdným vlakem
prošli jsme na konec
Já jsem si mlela tu svou
O kytkách o věnci
O louce s motýly
Pán v bílém obleku
mlčel a jen mi přikyvoval
Nevím proč za ruku mě táhl
Prázdné kupé
A pak ten konec vagónu
Pořád si říkám v duchu
Proč se mu třásly ruce
ze strachu ?
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 13.7.2014