Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všední den ( Houby po dešti )

Všední den ( Houby po dešti )

Marie Bernadeta Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Na okno zaťukal mi déšť Zas Lásko myslím na tebe Já tady a ty tam Tak lásko si tu vzdychám ...

Všední den

24. března 2014 v 6:23 | Marie Bernadeta |
Houby po dešti


Už žádné měkké dlaně
v mých představách
Už žádný poťouchlý úsměv
Zas všední den se vrátil

Bude pět hodin
budík zvoní
Tak rychle vstávat
Je pondělní ráno

Začíná první propad
Za zítřkem už nic není
Byl to jen hloupý nápad
Zrozený v pošetilé hlavě
plné fantazie

Srdce se při tom rozhořelo
Dost uhaste pochodně !
Složte zbraně
Je mír a Fantazie
šla si zdřímnout

-A Milý vstal z křesla-
políbil mě
a zase šel si lehnout
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 30.6.2014
Přečteno (129x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami, koiška, lesní víla, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti