Vzpomínky na léto
Vzpomínky na léto
Anotace: Chci všechno vrátit a ve vzpomínkách alespoň na pár vteřin
Vzpomínky na léto
24. března 2014 v 7:57 | Marie Bernadeta |
Houby po dešti
Smutno je mi zas
Chtěla bych zpátky se vrátit
Abys zas seděl vedle mě
A trochu se zlobil
Jen na oko
Abys zakryl tu touhu v nás
vrhnout se na sebe
Chci všechno vrátit
a ve vzpomínkách
alespoň na pár vteřin
Mluv na mě
To neva když mi
to řízení nepůjde
Já už to stejně dávno umím
Jenomže tys nechtěl
pustit mě
Už nikam nespěchám
Chci zpátky za tebou
do toho léta
plného lásky vedra
a cest na kole
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 21.7.2014