Překročeno maximum 5000 záznamů. Zobrazuji 2421-2440.
Anotace: Neopodstatněný strach, strach ze strachu, propadání situaci, která je tak jiná, zvláštní, děsivá.
Cygnus, 18.2.2019Tipy 2 | Posláno 0x | Čteno 61x
The best intelligent product in the world
Anotace: Je to tak směšné,že z toho pláči...
Elll, 10.2.2019Tipy 4 | Posláno 0x | Čteno 63x