Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pódiová paralýza

Pódiová paralýza

Měl jsem sen, že stojím na pódiu
že mluvil jsem ke všem a sděloval jim svou ideu
V tu chvíli jsem byl plný naděje
a mé myšlení bylo optimismu plné

A však když sestoupil jsem z pódia,ze záře reflektorů
Teprve pak jsem viděl jakou to mělo cenu
Publikum to vnímali jako prachprosté kecy
a snaha myšlenku pochytit jako pára zmizela

Jednoho člověka v davu však oslovila
a v tu chvíli jsem měl pocit že aspoň k něčemu byla
Ačkoliv má idea byla zprvu jiná
má duše byla aspoň trochu spokojená
Spokojená že nejsem jediný
jediný koho tento svět ubíjí
Publikoval(a): Bukowski jun., 10.2.2019
Přečteno (120x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: PoetaX24

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 01:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti