Příroda a konec
Příroda a konec
Naděje shořela
do poslední slzy
když
škorpión mě otrávil
jedem dychtivým
Na polštáři
z písku
stavíme hrady zisku
Slunce pálí
obzor v dáli
mluví
Hledáš krále
před očima
máš ho stále
Král přírody
zní
v bouři
V písek se proměním
já vím
Publikoval(a):
kopretina7777, 6.2.2019