Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

The best intelligent product in the world

The best intelligent product in the world

Elll Básně » ?nezařazené?

Anotace: Je to tak směšné,že z toho pláči...

Ó jak vyspěla to rasa,JSME
o životě tady víme všechno
o životě jinde ještě víc
to co bylo i to co bude
info každý den v osm vysíláme i na měsíc.
Ó jak vyspělá to rasa,JSME
Publikoval(a): Elll, 10.2.2019
Přečteno (63x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Lindos, Mirastus

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 19:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti