Střepy
Střepy
Střepy
Střepy z lásky smetla
jsem do koše v mém snu
byla jiná.Teď srdce mi
krvácí.
Střepy naděje házím do
koše.Měla jsem iluzi o
jiném životě.Teď duše
ve smutku se utápí.
Střepy jsem zametla a
v sobě uklidila.
Zůstala jen prázdnota.
Už v nic nevěří,nedoufám
jen strach mám,že koš
mi na mé střepy nestačí.
Publikoval(a):
slunečnice69, 14.2.2019