Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Milion cest a v každý hledáš sama sebe
září z tebe světlo když to tmy voláš
jsi něco mezi zemí a sametovým nebem
jsi všechno co nemám, jsi něco co znám

Až padne soumrak a lesní kapradiny
omotaj pravdu, co svítá do rán
rána kdy všechny sny se nepromění v činy
nechaj jen prázdno a jizvy od ran

Až padne tma nad lesní domoviny
kde lišky dávaj dobrou noc
a těžká mysl zříká sama sebe viny
posílá armádu snů na pomoc

Až padne tma a budem zase spolu
v prostoru, čase, na jiném světě
na jiném břehu, na společném voru
na našem místě, kde láska kvete
Publikoval(a): Cygnus, 8.2.2019
Přečteno (72x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Desiré, Bezhlavý rytíř, děda včela, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 10:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti