Valentýnská
Valentýnská
Anotace: ...... taková kravina:-)
Na svatého Valentýna
posílám vám pozdravení
nalejte si decku vína
a smiřte se s tím co není.
Odevzdejte pánu Bohu
všechny vaše úmysly,
co má být se stejně stane
tak třeba i nesmysly:-)
Přeji všem pěkného Valentýna.
Publikoval(a):
baruša, 14.2.2019