Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čert v hlavě

Čert v hlavě

Cygnus Básně » ?nezařazené?

Anotace: Neopodstatněný strach, strach ze strachu, propadání situaci, která je tak jiná, zvláštní, děsivá.

Seberealizace a sáhodlouhé spekulace
v hlavě víry z prohlubin času
jen malým zrnkem z populace
střádá síly na svoji spásu.

Volá o pomoc, když padá do hlubiny
strachu, vyčerpání, pocitu viny
studený pot a vize smrti
to je to co ho tak drtí.

Schovaný čertík za polštářem
bušení srdce a ztuhlý dech
závrať hlavy co mozek páře
Je to ale děsnej pech

Probdělá noc v zvláštním strachu
ztráta identity na zdánlivou večnost
jednoho antisociála na hraně krachu
co staví bludy nad skutečnost.
Publikoval(a): Cygnus, 18.2.2019
Přečteno (60x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Mirastus

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 14:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti