Oheň a dým
Oheň a dým
Srdce stromů
spáleno je
brečím jako malá
Smích
změnil se v děs
slůvko na rtech
bolí
Černý dým
nad párem labutí
bdí
Nesu košík
v něm
ohořelý list
už nejde číst
Pláč
dala jsem
Bohu na oltář
ať ho upije
Publikoval(a):
kopretina7777, 5.2.2019