Verše mládí
Verše mládí
Prolog: 1989 - 2001 - devadesátá léta - to bylo moje období,kdy jsem psal a psal a psal - verše o životě,o smrti,o lásce, ale i parodie na známé písně a černý humor - pak devět let skoro prázdno - a až v roce 2010 začlo mé druhé období veršů.