Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jak dál?

Jak dál?

Konec světa
toho který znám
a tenhle nový je mi tak cizí
je zvláštně zmatený
a nebo já sám?
Je tolik podobný světu nočních vizí.

Sny prolínaj se s realitou
už nevím co je pravda a co lež
jsem nakažený nervozitou
a zůstávám stát když říkaj mi běž.

Konec světa
toho který znám
a tenhle nový
co je to za divné vztahy
proč připadám si ztracený
kdo odpoví mi když se ptám?
Vyžeň mi už ten strach z hlavy!

Nevím jak to tady chodí
neznám zdejší zákony
co a kde a kdy se hodí
kdo odbourá mé zábrany?

Podej mi ruku
a ukaž mi cestu
vážně nevím kudy kam
já bráním se tomu
i když se mnou jseš tu
já stále před tím utíkám.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 5.7.2011
Přečteno (310x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, bílá čarodějka, Sonja la Rosa, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti