Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proměny

Proměny

SrdceNaDlani Básně » o Životě

Anotace: Né, není to o mě.

Ó jak rád bych už zažil tu změnu
a se snubním prstenem před tebe klek
tak moc já chci tě
chci za svou ženu
jak rád bych už ANO ti v kostele řek.

To mou by jsi byla
já hýčkal bych tě,ctil
manželství tak úchvatné
jako bys jen snila...

a v tom bych tě probudil!

A už bych tě ponižoval
a děvko ti říkal
a brutálně ubližoval
s nožem v ruce tě svlékal.

Možnost vlastního názoru nebudeš mít
co zkazím to tobě dám za vinu
né jako v nebi
jak v pekle budeš si žít
nevěř že někdy snad něco ti prominu.

Budu tě týrat a nepouštět z bytu
budu na tebe furt řvát
budu nutit tě děkovat
za co?
Za to že jsi tu
žes za mě mohla se vdát.

Za každou maličkost budu tě trestat
a prosit můžeš si jak chceš
žádné tvé slzy mě nedonutí přestat
tak zvykej si na krev od níž špinavá jseš!

Ó jak rád bych už zažil tu změnu
a se snubním prstenem před tebe klek
tak moc já chci tě
chci za svou ženu....
Počkej, kam běžíš ???
Vždyť ještě jsem to nedořek!
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 3.7.2011
Přečteno (268x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Rezervé, Sonja la Rosa, Martin Havlíček, Raven-san

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti