Balada o Lásce
Balada o Lásce
Anotace: trochu více černého humoru
Zvedám poklici na hrnci
dovnitř se dívám
hledám ve skříni
v lednici,v kredenci
hledám až únavou zívám.
Pod postel,židli i stůl
můj zrak zoufale míří
už myslím si
Asi jsem vůl
vždyť hledám až prach se tu víří.
V koupelně hledám
na záchod koukám
každý květináč zvedám
na půdu se soukám.
A co když tu vůbec není
co když lež jen řekla mi
Věštila
že život se mi změní
vždyť promluvila s kartami.
Že do mého života
dneska láska vstoupí
a já budu dál šťastně žít
ale asi lhala mi
vždyť já nejsem hloupý
vždyť už jsem vše prohledal
tak kde může být?
Crrrrrr, Crrrrrr zvonek zvoní
to láska asi přichází
rychle z půdy k dveřím pro ní
ta věštba asi vychází :-)
S radostí za kliku chytám
a s úsměvem otvírám
očima po lásce lítám
ŠOK
a zklamaně je přivírám.
Tohle přeci láska není
ňáká ženská tohle je
radost v zklamání se mění
mě z toho snad vomeje.
Pěkně vítám,co tu děláš
proč od práce mě taháte
no co tu sakra ženská děláš
proč mi pokoj nedáte?
Ona ke mě dovnitř vtrhla
šaty z sebe ztrhala
nahá se hned na mě vrhla
Kde máš postel?
Dodala.
Hergot ženská co to tropíš
já na tebe nemám čas
že hledám lásku jistě nevíš
tak přestaň sahat pod můj pas!
Už nehledej žádnou lásku
nevidíš že mě tu máš
máš přes oči snad černou pásku
že vůbec si mě nevšímáš?
Ale všímám,což jsi slepá
snažím se tě vyhodit
kurva ženská nebuď hloupá
mám ze světa tě zprovodit?
Ach,poznals že jsem masochystka
mé slabé místo odhalils
miluju když chlap mě při tom tříská
už aby jsi začal a pořád jen nelenils.
Do kuchyně jsem se vrhnul
sebral nože sekáčky
ruce jsem si radostí mnul
ženská bude na sračky.
Radostně jsem na ni skočil
nožem od rozkroku řez jsem ved
u ňader jsem s řezem skončil
neboť se mi náhle zved.
Žaludek můj náhle se zved
až já chudák modlil se
já od hlavy až k patě zbled
do rány řezné poblil se.
Moje zvratky s její krví
v jejím těle mísí se
ještě že spí a nic neví
ale co když vzbudí se?
Ta velká díra nebyla
by určitě jí k chuti
vidět jí,snad by mě i zabila
mě zabít jí to nutí.
Sekáček jí do zátylku
s velkou silou zasek jsem
oči vypích za malou chvilku
skočili na chladnou zem.
Tak
a teď když se probudí
marně bude zírat kolem
však bez očí nic nevidí
nejsem přeci žádným volem.
A co teď s mou postelí
samá krev jí prosakuje
z toho nejsem veselý
ta krev mě tu provokuje.
Musím se jí rychle zbavit
i tu ženskou vyhnat ven
až bude čisto budu slavit
dneska měl jsem pernej den.
Ženskou i mé povlečení
vyhodil jsem za dveře
vzal si čisté oblečení
a teď by bodla večeře.
Z podlahy jsem sebral oči
smažil v stylu volského
z té vůně se mi hlava točí
ženské oči,to je něco božského.
Ta chuť z mích očí strhla pásku
já zjistil to tak nevinně
já jsem našel tu svou lásku
má láska
je kanibalská kuchyně :-)
Konečně jsem potkal štěstí
a našel smysl života
ta stará bába dobře věští
lidské maso
to je prostě dobrota.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 22.11.2011