Válka
Válka
Výstřel
a další a další
člověk proti člověku
náhodní chodci zájem nejeví
semtam pozastaví
a hned zase do kroku
i ten policajt co někdy se objeví.
A oni stále útočí
jeden po druhém k zemi padá
proč tolik násilí v sobě mají?
Kdo a kdy konečně ty zbraně umlčí?
Ale PROČ ???
Vždyť jsou to jen Děti co si na válku hrají.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 24.7.2011