Klaun
Klaun
Chtěl bych klaunem být
a smět se stále smát
mít tak úsměv na rtech stálý
chtěl bych klaunem být
a umět všechny rozesmát
léčit duše jenž se občas spálí.
Chtěl bych klaunem být
a smět se s vámi smát
být tak stále s vámi
chtěl bych klaunem být
a nezůstávat v koutě stát
to smích je ta droga co mocnou sílu dá mi.
Chci zničit svůj žal
chci zbavit se slz
tys možná to vzdal
já projdu však skrz
tu bolest temnou co spoutává nás
tak zůstaňte se mnou
chci rozesmát vás.
Chci zničit tvůj žal
chci zbavit tě slz
rád bys to vzdal
ale pojď se mnou skrz
tu bolest temnou co spoutává nás
tak zůstaňte se mnou
chci rozesmát vás.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 4.7.2011