Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ON

ON

Úsměv se na tváři záhadně rozzářil
důvod tak prostý
kdo by ho neznal
to ON
slovy hřejivými své pocity vyjádřil
to ON
on lásku ti vyznal.

Zničil tvou bolest
beznaděj a žal
cítíš jak život tvůj skutečně vzkvétá
Miluji Tě!
tím heslem zázračným všechno ti dal
dal ti to nejcennější z celého světa.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 8.7.2011
Přečteno (326x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Last, Kateřina33, lénuška, Martin Havlíček, Sonja la Rosa

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti