Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozchod

Rozchod

Tak hlučně jak padající sníh
jsi se vytratila
ve mě byl probuzen falešný smích
víru v lásku jsi odvrátila.

Teď krotká jak smečka vlčí
je duše má šedivá
vyřvává nesouhlas
ústy jenž mlčí
jak kdo se do očí zavřených podívá?

Tak klidná jsi byla
jak lovená zvěř
já neschopný lovec
nevěříš tam,kde srdce říká ti věř
řekla jsi
Tohle je konec!

To řekla jsi silnými slovy
kradenými němému z úst
radost z nich zářila jak z čerstvé vdovy
už nechci dál citově růst.

Tak jako bez krve snadno můžeš žít
tak snadno já se tě vzdám
já bál se toho co můžu mít
a tak nemám nic
zůstal jsem sám!
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 9.2.2011
Přečteno (551x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ňuňuško, la loba, Raven-san, GAIA77, koala-pancake

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti