Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Věř

Věř

Nedůvěra s pochybností za ruku se držíc
neklid v duši oči slepé
máš přání rozpoznat kdo
kdo miluje tě nejvíc?
Sen?
Skutečnost?
Co na dveře to klepe?

Nestůj jen tak
pohlédni pravdě do očí
neboj se projevit cit
dolu nepadá jen kdo dolu seskočí
tak opusť svou pevnost
a začni už žít!

Nejsi zavřený v kleci
tak dotkni se nebe
dotkni se hvězd
skrývat se před světem?
Před láskou?
Nejsi tak bezmocný přeci
tak povol tu sevřenou pěst.

Už opusť svou pevnost
a nečekej útoky jen
a bolest a zklamání
NIKOMU NEVĚŘIT
tu schopnost pusť ze sebe ven
začni žít naplno
a to tě zachrání.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 3.7.2011
Přečteno (312x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Sonja la Rosa, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 03:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti