Jako sen
Jako sen
Anotace: A toto je moje úplně první vyznání lásky - rok 1992
Když tebe vidím
jsi jako sen
když tebe vidím
snad zdáš se mi jen
když tebe vidím
toužím jen po lásce
když tebe vidím
jsem jako na lávce
pod níž je propast
která nás dělí
snad dá se překonat
budem-li smělí.
Když tebe vidím
jsi jako sen
když tebe vidím
snad zdáš se mi jen.
Publikoval(a):
SrdceNaDlani, 1.7.2011