Překročeno maximum 5000 záznamů. Zobrazuji 3681-3700.
Anotace: Úvaha po tom, co jsem vyslechla názor, jak jsou básníci divní a jsou to vlastně jenom sebevrazi. Tritonka = mušle, která je napovrchu krásná a otevřená (narozdíl od ústřice), ale uvnitř žije jen slizký plž.
Malfelica, 18.3.2017Tipy 24 | Posláno 0x | Čteno 129x