Horká krev
Horká krev
není to v ničem
co lze zbourat
není to v ničem
co lze postavit
utíkáš ve stínu
noc, vůně jasmínu
noc není bez daru
daru není bez ceny
není dobra bez viny
noc je krásná ve snění
noc je lepší než jsme my
Publikoval(a):
Marek Miko, 15.3.2017