Otevři náruč
Otevři náruč
Otevři náruč
Věřím andělům,že klestí
mi cestu ke štěstí.Věřím
andělům že pravou lásku
mi dají poznat.Věřím v
tvá slova.
Věřím v lásku tvou.Nezraň
duši mou už moc trpěla.
Své srdce vkládám do tvých
rukou.
Nezklam ženu citlivou
nezklam lásku,co začala
růst v nás dvou.
Má duše mnoho šrámů má.
Odvahu sbírá. Chtěla by
za tebou tak otevři
náruč svou.
Publikoval(a):
slunečnice69, 19.3.2017