Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kdosi.

Kdosi.

Kdosi

Kdosi mi do ouška něžná
slůvka zašeptal.V mé duši
se žár rozmíchal.Touha po
lásce a vášni se probudila.

Kdosi mé tělíčko pohladil
a polibky ho ozdobil.
Má duše blahem vrní.

Kdosi milostnou hru rozehrál.
K vrcholu mě dovedl tak moc
mě miloval.

Jaké je krásné když dvě
těla spolu splynou a duše
se na v zájem pomilujou.

Kdosi mě v náruči drží.Už
nechci o lásce snít .Chci
ji prožít.
Publikoval(a): slunečnice69, 18.3.2017
Přečteno (44x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Bezhlavý rytíř, Květka Š., Martin Havlíček, Makaveli, děda včela, Mirastus, Lipová, gogol, ProstěLu

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti