Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lásko !

Lásko !

Lásko !

Lásko mám z tebe strach.
Vím jak dokážeš srdce
rozbušit a city rozmíchat.

Lásko vím jaké to je
vzlétnout s tebou vysoko
do oblak a nechat se tebou
hýčkat.

Lásko vím jaké to je
když necháš duši padnout
na samé dno a srdce na kusy
rozervat.

Vím jaké to je když po
sobě necháš na těle
bolavé stopy a oči jen
pláčou.

Lásko mám z tebe strach
a přesto toužím zas milovat.
Publikoval(a): slunečnice69, 17.3.2017
Přečteno (50x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, podnebný, Klarineb, donne, Lipová, Bezhlavý rytíř, Gaia., gogol, ProstěLu, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti