Toužím.
Toužím.
Toužím
Toužím po lásce Tvé
jako země po slunci.
Toužím jako květina
po vodě po Tvém pohlazení.
Toužím se Ti schoulit
v náručí.Toužím prožít
s Tebou tvůj sen.
Toužím jít s Tebou jarním
dnem.
Tak za ruku mě vezmi.
Doveď mě za štěstím
ukaž mi ráj na zemi.
Toužím po náruči Tvé.
Vím že krásně hřeje,
Publikoval(a):
slunečnice69, 21.3.2017