Hvězdný most
Hvězdný most
Hvězdný most
Noční obloha vykouzlila
ze stříbrných hvězdiček
most,aby jsi ke mě ve snu
mohl.
Půjdu Ti naproti zachytím
Tvůj sen.Vklouznu Ti pod
peřinku a zašeptám do
ouška tady jsem.
Naše sny se setkají a
ve skutečnost se promění.
Naše láska krásně voní
začíná kvést.
Snad ten most z hvězd
pevný je.Snad po něm
dojdeme k sobě.
Publikoval(a):
slunečnice69, 20.3.2017