Slunce začíná hřát
Slunce začíná hřát
Slunce začíná hřát
Sluneční paprsky začaly hřát.
Krajinou nese se ptačí zpěv.
Sněženky vykoukly ven vzduch
voní jarem.
Kočičky vykvetly do krásy
jestli pak lásko vykveteš
taky.Sluníčko hřeje srdce
zkřehlá.Lásko neboj se a
nadechni se zhluboka
skřivánek Ti k tomu zazpívá.
Snad jako sněženky zavoníš.
Snad slunce tě k životu
probudí.Nejedno srdce
začne z vesela tlouct.
Ptačí zpěv se ponese krajinou.
Publikoval(a):
slunečnice69, 16.3.2017