Překročeno maximum 5000 záznamů. Zobrazuji 941-960.
Anotace: Nový rok se dá ne/slavit různě... Zajímavá je cesta okolo rybníků a temným lesem...to se pak dějí věci....
Klarineb, 2.1.2022Tipy 14 | Posláno 0x | Čteno 61x
Anotace: Deset procent lidí vlastní osmdesát pět procent světového bohatství a naopak, dolní polovina světové populace,tj. padesát procent, se dělí o celé jedno procento! Nic spravedlivějšího a dokonalejšího už ani vymyslet nelze.
Lindos, 30.12.2021Tipy 7 | Posláno 0x | Čteno 52x