ZÁBRADLÍ
ZÁBRADLÍ
Políbím tě lásko příště
I rukama pohladím
V našem domě u schodiště
Lemované zábradlím
Políbím tě lásko příště
Až budeme zase spolu
Zábradlí je dětské hřiště
Svezeme se shora dolů
A pak
Políbím tě lásko hned...
Publikoval(a):
valachia, 26.12.2021