**A bylo krásně***
**A bylo krásně***
~~~~~~~~~
To bílé údolí
sněhové království
vločky se radují
už víte proč asi?
Že jsou tak krásné
a každá jinačí
prý je jich málo,
zimě to nestačí.
Ty vločky nejhezčí
dostanou háček
anděl je zabalí
jak baliček.
Na saních
do každého domu
je potom rozvezou
a tak se stanou
vánoční ozdobou.
Ať každá ta vločka
jen štěstí přinese
na krásné Vánoce
to každý těšil se.
Pohádkové vločky
ty čarovat umí
doma pak vánočně
všechno zavoní.
A voní a zvoní
a voní…a zvoní
~~~~~~
*-*-*-*
Publikoval(a):
Květka Š., 25.12.2021