SNÍTKA
SNÍTKA
V alkoholu snítka máty
Oba dva jsme rozesmátí
Jak sluníčka na hnoji
Láska všechno zahojí
V alkoholu snítka máty
Čouhají nám jenom paty
K tomu také obě pusy
Ať se hlavy neudusí
V alkoholu snítka máty ..
Publikoval(a):
valachia, 24.12.2021