Osud
Osud
Anotace: Báseň na rozloučenou s Jirkou
Já té karantény se bálo,
že plán můj týdenní zhatí.
Dnes je poslední školní ráno,
oni stáli při mně Andělé svatí?
Na celý dlouhý týden,
měla jsem program báječný,
ne karanténa, ale zlý den,
zničil plány, vše je zbytečný.
Človíček jen míní,
však život tu činí!
Osud není k přeprání,
tak teď smutek odháním.
Publikoval(a):
usměvánek, 21.12.2021