Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NOVÝ ROK

NOVÝ ROK

Dneska večer na rybníce
Bez rybářů kačen hus
Šampaňské a dvě sklenice
Doteky i spousta pus

Dneska večer na rybníce
K hladině už ani krok
Nad hlavami Večernice
Začal pro nás Nový rok
Publikoval(a): valachia, 3.1.2022
Přečteno (29x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jikra, Květka Š., Mirastus, děda včela, Bezhlavý rytíř, Hedullinn

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti