POHLAVÍ
POHLAVÍ
Člověče prober se konečně už
Na světě pouze je žena a muž
Nenechej vtloukat si do hlavy
Že jsou tu desítky pohlaví
Člověče prober se konečně už
Na světě pouze jen žena a muž
Dokážou zplodit si dítě
A přitom říct: „Miluji tě“
Člověče prober se...
Publikoval(a):
valachia, 27.12.2021