Překročeno maximum 5000 záznamů. Zobrazuji 4101-4120.
Anotace: říká se, že po teplé zimě přijde studené léto :-)
Missis Jednonohá, 18.11.2016Tipy 2 | Posláno 0x | Čteno 51x
Anotace: Nenávidím, když nastane víkend, já nevidím svoji milovanou.. Když nejsme spolu, pořád se hádáme. Mám z toho deprese a začnu psát..
Euli, 17.11.2016Tipy 0 | Posláno 0x | Čteno 43x